کد خبر : 190007       تاریخ : 1404/07/22 09:15:14
آغاز دور دوم ثبت نام تسهیلات صندوق اعتباری هنر

آغاز دور دوم ثبت نام تسهیلات صندوق اعتباری هنر

مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: دور دوم ثبت نام اعطای تسهیلات به اعضای صندوق هنرمندان از ۲۴ مهرماه آغاز می‌شود و هنرمندانی که در نوبت اول موفق به ثبت نام نشده اند می‌توانند از این فرصت محدود استفاده کنند.

به گزارش پیغام؛ رضا واثق در گفت و گو با خبرنگاران بیان کرد: این مرحله از ثبت نام به صورت محدود از تاریخ ۲۴ مهرماه آغاز خواهد شد و هنرمندانی که در دوره نخست موفق به نام‌نویسی نشده‌اند، می‌توانند با مراجعه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام کنند.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح، حمایت از فعالان عرصه فرهنگ و هنر و تقویت بنیان‌های اقتصادی آنان است و این تسهیلات در راستای توسعه فعالیت‌های هنری در استان بوشهر پیش‌بینی شده است.

واثق تصریح کرد: علاقه‌مندان برای نام‌نویسی و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به واحد صندوق اعتباری هنر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر مراجعه کنند.

مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر تاکید کرد: داشتن پروفایل فعال و کد کاربری به عنوان شرط پیش ثبت نام این طرح ضروری است.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=190007

نظـــرات شمـــا