کد خبر : 190022       تاریخ : 1404/07/26 09:17:14
 بیش از ۴۰۰ دوره آموزشی در سطوح مختلف در استان برگزار شد +عکس
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر خبر داد:

بیش از ۴۰۰ دوره آموزشی در سطوح مختلف در استان برگزار شد +عکس

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر از برگزاری بیش از ۴۰۰ دوره آموزشی در سطوح مختلف عمومی و تخصصی در سطح استان خبر داد.

به گزارش پیغام به نقل از روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر، احسان ایزدپناه از اجرای گسترده دوره‌های آموزشی در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: با تلاش معاونت آموزش و پژوهش و همکاری مربیان و کارشناسان توانمند، در این مدت بیش از ۴۰۰ دوره آموزشی در سطوح مختلف عمومی و تخصصی در سطح استان برگزار شده است.

وی در تشریح جزئیات این دوره‌ها افزود: در حوزه آموزش‌های همگانی، ۸۹ دوره کمک‌های اولیه برای ۲۳۶۴ نفر، ۸۶ دوره مخاطرات طبیعی برای ۲۳۶۲ نفر، ۸۸ دوره آموزشی مبتنی بر نیاز محلی ویژه ۲۱۵۷ نفر و ۸۰ دوره آموزشی ویژه خانه‌های هلال برای ۱۸۲۶ نفر در شهرستان‌های مختلف برگزار شده است.

  

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر ادامه داد: همچنین در بخش آموزش‌های تخصصی، تاکنون ۷۱ دوره پیش‌نیاز تخصصی و تخصصی پایه برای ۲۱۳۵ نفر برگزار شده است. این در حالی است که سهمیه مصوب استان برای کل سال ۱۴۰۴ تنها ۶۰۰ نفر بوده و تحقق این میزان آموزش تا پایان مهرماه نشان‌دهنده‌ی رشد چشمگیر و استقبال گسترده از دوره‌های تخصصی است.

ایزدپناه در پایان با قدردانی از تلاش‌های مجموعه آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر و همچنین باشگاه مربیان این استان اظهار داشت: توسعه آموزش‌های همگانی و تخصصی، گامی مؤثر در ارتقای تاب‌آوری جامعه و افزایش آمادگی نیروهای امدادی در برابر حوادث و بحران‌هاست.

  

  

  

  


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=190022

نظـــرات شمـــا