کد خبر : 186030       تاریخ : 1404/01/30 15:00:12
نخستین زون تخصصی زیست فناوری کشور در بوشهر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان بوشهر:

نخستین زون تخصصی زیست فناوری کشور در بوشهر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان بوشهر گفت: پیشرفت فیزیکی شهرک زیست فناوری بخش دلوار تنگستان به عنوان نخستین زون تخصصی کشور در این زمینه به ۵۰ درصد رسیده‌ است.

به گزارش پیغام؛ سید حسین حسینی  در گفت‌وگو با ایرنا افزود: این شهرک زیست فناوری با هدف توسعه فعالیت‌های فناورانه در حوزه اقتصاد دریا محور طراحی شده است.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون در این شهرک ۶۵ هکتار زمین ویژه برای استقرار واحدهای دانش‌بنیان و فناور در نظر گرفته شده و زیرساخت‌هایی نظیر شبکه توزیع و جمع‌آوری آب شور، ایستگاه پمپاژ، استخرهای بتنی و خاکی با پوشش پلی‌اتیلن اجرا شده که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

حسینی اضافه کرد: این پروژه یکی از نمونه‌های بی‌نظیر در کشور است که با استفاده از سیستم بسته برداشت و تصفیه آب دریا و انتقال آن از طریق شبکه داخلی به واحدها، زمینه‌ای برای استقرار صنایع پیشرفته همچون تولید جلبک، صدف خوراکی، کرم نرئیس، و مواد اولیه صنایع آرایشی و دارویی را فراهم کرده‌است.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان بوشهر با اشاره به پیشرفت چشمگیر طرح‌های عمرانی و زیرساختی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی این استان گفت: اجرای پروژه‌های مهم زیرساختی در حوزه زیست‌فناوری، صنایع دانش‌بنیان و منطقه ویژه اقتصادی شمال استان، نویدبخش تحولی جدی در مسیر توسعه صنعتی این استان است.

وی اظهار کرد: شهرک صنعتی ۲ بوشهر با ۴۳۰ هکتار مساحت یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنعتی این استان است و تاکنون در این شهرک ۵۵۶ قرارداد منعقد شده و ۲۳۴ واحد صنعتی به بهره‌برداری رسیده‌اند که از این تعداد ۲۲۹ واحد فعال و پنج واحد غیرفعال هستند.

حسینی ادامه داد: اشتغال ایجاد شده از محل پروانه‌های بهره‌برداری در این شهرک بیش از سه هزار و ۴۶۰ نفر است.

وی گفت: در این منطقه صنعتی که قطب عمل آوری آبزیان در کشور است علاوه بر محصولات آبزی، محصولات متنوعی شامل محصولات سلولزی، لوازم خانگی، پوشاک، شیمیایی و سایر محصولات غذایی تولید می‌شود.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان بوشهر بیان کرد: همچنین ۳۱۶ طرح صنعتی نیز در دست اجراست که نیازمند زیرساخت‌های تکمیلی است، در همین راستا عملیات زیرساختی شامل برق، گاز، شبکه فاضلاب، عملیات خاکی و آسفالت در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفته و برخی از آنها از ابتدای امسال اجرایی شده‌است.

وی با اشاره به پروژه منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر گفت: این منطقه با مساحت دو هزار و دو هکتار در زمان حاضر دارای مجوز زیست‌محیطی است و زیرساخت‌هایی نظیر خیابان‌کشی، برق‌رسانی، دیوارکشی و اجرای شبکه آب و برق اجرا شده‌اند.

حسینی از همکاری موثر گمرک در تسهیل امور خبر داد و گفت: مقدمات بهره‌برداری رسمی و واگذاری واحدها از سوی شورای عالی مناطق آزاد در حال نهایی شدن است.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=186030

نظـــرات شمـــا